Norseaqua og Bluegrove har etablert seg med kontor i nordens Paris – Tromsø

“Lokal tilstedeværelse er en viktig del av vår strategi” – Gunnar Sivertsen, Daglig leder Norseaqua.

“Vi er svært fornøyd med å ha etablert oss i Tromsø, med flotte kontorer ved Flow Coworking i Tromsø sentrum. Vi har vært tilstede i Tromsø i litt over et år og vi opplever at kunder og samarbeidspartnere er svært fornøyd med dette” sier daglig leder Gunnar Sivertsen.

Foto: Frank Varvik
f.v Ole Andreas Kristoffersen, Key account Manager region Nord. Gunnar Sivertsen, Daglig leder Norseaqua, Production & Service team lead Bluegrove

“Å være fra Nord-Norge betyr at fisk er den del av vår identitet, vårt DNA”

Foto: Frank Varvik
Ole Andreas Kristoffersen – Key account manager region Nord, Færøyene og Island

“Akvakultur kommer til å oppleve en enorm vekst i Arktis i årene og tiårene fremover, så å ha en tilstedeværelse i regionen er avgjørende for alle som ønsker å bidra og delta, ifølge veteranselger Ole Andreas Kristoffersen som har vært ansatt i Norseaqua for å utvikle virksomhet. “Tromsø er et ideelt sted hvor vi vil levere teknologi og løsninger som hjelper havbruksbedrifter med å forbedre bærekraftig produksjon og ekspandere på måter som respekterer behovene til både mennesker, fisk og det arktiske miljøet,” sier Kristoffersen.

Siden 01. januar 2021 har Ole Andreas bemannet kontoret i Tromsø og er svært fornøyd med repsonsen. Her er det et godt miljø med flere bedrifter innenfor havbruk og fiskeri. “Vi etablerte oss her mens covid herjet og det var jo litt spesielt å ikke treffe en eneste kollega ansikt til ansikt før i juni samme år. Men med gode rutiner for avstandsarbeid gikk det veldig bra” sier Ole Andreas.

“Den tasmanske djevelen” – Jerrard Willis

 

Foto: Ole Andreas Kristoffersen
Jerrard Willis – Produktutvikler Norseaqua, feeding advisor Bluegrove.

Siste tilskudd til vår etablering i Tromsø er Jerrard Willis. Jerrard kommer til jobbe med produktutvikling og bane vei for nye produkter og tjenester i Norseaqua.

54-åringen er opprinnelig fra Tasmania i Australia, men flyttet til Norge for 10 år siden og startet i sin nye jobb som produktutvikler 1. mars 2022.

– Jeg har jobbet innenfor havbruksnæringen i mange år, både i Tasmania i Australia og for flere norske havbruksselskap her i Nord-Norge.

I løpet av de ulike jobbene i havbruksnæringen har produktutvikleren tilbrakt tid både på merdkanten, som dykker og på fjernfôring. Dette forteller han har gitt mye erfaring i drift av lokaliteter både på lokaliteten, samt fra fjernfôringssentralene.

Foto: Ole Andreas Kristoffersen
Jerrard Willis

“Jeg begynte å bruke Bluegrove sine fôringssystemer og Norseaqua sine produkter når jeg jobbet med fjernfôring. Gjennom å bruke denne teknologien lærte jeg mye mer om fiskens oppførsel. Da forsto jeg at Bluegrove var et spennende selskap som kan bli viktig for havbruksnæringen. Jeg møtte også flere fantastiske mennesker knyttet til selskapet, så da det kom tilbud om å bli med var det lett å si ja, forteller han fornøyd.

Presentasjon av Jerrard er tidligere omtalt av kyst.no og kan leses her:https://www.kyst.no/article/ny-i-bluegrove-har-laert-mye-om-fiskens-oppforsel/

 

 

Produkter

Se produktutvalget.

Se våre produkter

Kontakt

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss