NorseAqua AS.

NorseAqua er en ledende leverandør av utstyr til oppdrettsnæringen, med hovedfokus på sjøbasert oppdrett av laks. Vi er mest kjent som leverandør av rensefiskutstyr men i dag leverer vi i også ulike løsninger innen tilvekst, HMS og bobbleanlegg i sjø. Med innovative produkter innen oppdretts- og rensefiskeutstyr løser vi viktige utfordringer i næringa og er en av de fremste på biologisk bekjempelse av lakselus.

Vi er stolt over at vi har levert vårt utstyr til mange oppdrettsnasjoner. Du finner vårt utstyr på og i merder i Norge, Færøyene, Island, Skotland (UK), Canada og Chile.

Vi produserer alle våre produkter ved vår fabrikk på Terråk, i Bindal kommune. Her kan vi produsere det meste innen plast og metall, tau og duk. Flere grûnderbedrifter har valgt å bruke oss til å bygge deres prototyper og vi leverer ulike delproduksjoner til flere store leverandører i havbruksnæringa. I løpet av 2023 vil vi kunne tilby over 50% av vår produkter utført i resirkulert plast.

NorseAqua er 100 % eid av Bluegrove, som ved hjelp av avansert hydroakustisk teknologi og datadrevet innsikt, oversetter fiskeadferd til kunnskap og innsikt, og gjennom dette tilbyr presis beslutningsstøtte i sanntid til fôring og automatisering av fôring.

NorseAqua-teamet er vår viktigste ressurs

I dag er vi 12 ansatte fordelt på produksjon, salg/rådgivning og produktutvikling. Norseaqua er i dag på vei til å bli godkjent lærlingebedrift innenfor Thermoplast, industrimekanikk og logistikk.

Du finner kontaktinformasjon for de ansatte her.

NorseAqua AS ble grunnlagt i september 2014.

Spesialisert på optimal bruk av rensefisk.

Produkter

Se produktutvalget.

Se våre produkter

Kontakt

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss